;(function(o,l,a,r,k,y){if(o.olark)return; r="script";y=l.createElement(r);r=l.getElementsByTagName(r)[0]; y.async=1;y.src="//"+a;r.parentNode.insertBefore(y,r); y=o.olark=function(){k.s.push(arguments);k.t.push(+new Date)}; y.extend=function(i,j){y("extend",i,j)}; y.identify=function(i){y("identify",k.i=i)}; y.configure=function(i,j){y("configure",i,j);k.c[i]=j}; k=y._={s:[],t:[+new Date],c:{},l:a}; })(window,document,"static.olark.com/jsclient/loader.js"); olark.identify('9050-296-10-7157');

Client Background

The Central Saint Giles building was designed by the renowned Renzo Piano. The window cleaning cradle platform and equipment needed to be stored on the roof terrace of floor ten.

Featured Solutions

  • ANS Living Wall System (Exterior)

Size:     1m² - 25m²

Industry:     Commercial

Project Drivers

Aesthetics

Purple Flowers In The Living Wall At Central St Giles Rooftop

A small structure was constructed to store this equipment with living walls and a green roof (using the ANS Living Wall system and the ANS GrufeKit system) to provide a natural backdrop while enjoying the panoramic view of London.

Corner Living Wall On The Rooftop At Central Saint Giles