Skip to main content

Living Wall Case Studies

Trusted by architects the world over

Prepare to be inspired by our extensive gallery of completed projects.  Browse over 150 featured case studies from across the world, all installed by ANS Global (or our selected partners) and all using the ANS Living Wall system.  Filter to see projects similar to your own, or search for a specific project.

part of the main facade at The Avenue Centre in Bournemouth, showing the living walls integrated with the window features and other facade material
A complex design brief incorporating several facade materials, our operations and design team put their heads together to come up with the best solution
Maximising the space to create a beautiful roof terrace, and a unique interior reception.
Creating a beautiful contrast to the historic brick and steel
Over 1000 square metres of vertical planting, this is one of our biggest living walls
Bringing sustainable design to fashion stores all over the country
A living centrepiece that boosts well-being
48,960 living breathing plants, filtering polluted air
Providing a stunning entry feature to the largest development in Hammersmith in 25 years
Beautifully converted into a home with a sustainable focus
Replacing an old system that had failed at the offices, ANS designed and installed this beautiful living wall to bring some life back to the office
Working with our certified partners in Ireland, we provided the full Living Wall solution.
ANS designed, supplied and installed the living walls at a multi-storey car park in Kent
ANS installed the living wall in the Avolon office in NYC which wraps beautifully around the corner
ANS delivered as part of the green infrastructure on this extensive re-development in Stockport's town centre
ANS completed the Living Wall works on this development from initial concept drawings to final installation
ANS worked on the 'Chiswick Oasis' Initiative, creating a living wall which forms a barrier to create a healthier school for the children
ANS were given the opportunity to green up the new extension at Twickenham Stadium
Cladding two concrete ventilation enclosures, the ANS Living Wall System was used to disguise these eyesores and re-introduce some nature back to the city

Pages