Skip to main content
2019
Living Wall Case Study

AJW Group

Size: 
25m² - 150m²
Duration: 
1 week
Client background: 

AJW is a world-leading independent specialst in the supply, exchange, repair and lease of commercial and business aircraft spare parts.  

Scope of works: 

Replacing an old living wall system that had failed, ANS were taken on board to design and install a new living wall using the natural soil-based ANS Living Wall System.  The new living wall thriving in the atrium meeting space has made a massive difference to the office.  Before installation of the new living wall, the sad and depressing state of the original wall was a sore subject amongst the office staff, with many mentioning the effect it had on the office atmosphere and the feel of the space.  With the office space already having plenty of natural light, the living wall really is the finishing touch to the biophilic design.  Now with this flourishing living wall, the employees are pleased to see the feature growing and changing and blossoming in its environment.

Case Study Location

The Headquarters
Maydwell Ave
Slinfold
Horsham
RH13 0AS
United Kingdom