Skip to main content
2017
Living Wall Case Study

Barker and Stonehouse

Size: 
25m² - 150m²
Duration: 
1 week
Storefront of Barker and Stonehouse Guildford with timber sign-board and green wall
CGI image of Barker and Stonehouse Guildford
Angled shot of the living wall in Guildford
Straight shot of the Barker and Stonehouse green wall
Angled shot of blooming living wall at Barker and Stonehouse in the spring with daffodils
Client background: 

Barker and Stonehouse are a furniture and interior decoration retail store.  Part of the plan while opening their 11th store in Guildford was to include a large exterior green wall of plants to boost their 'green' credentials.

Scope of works: 

The living wall was designed, planted and installed by ANS Global.  It adds a stunning lush display to the building’s façade adding an impactful design feature and contributes to the buildings BREEAM 'Very Good' rating.

Case Study Location

Ladymead,
Guildford,
GU1 1DL
United Kingdom