Skip to main content
2017
Living Wall Case Study

Buckingham Gate Private Residence

Size: 
25m² - 150m²
Duration: 
2 weeks
overview of the living walls at buckingham gate residential townhouse in london
view of living wall from living room
view of living wall from kitchen
view of living wall from bedroom
view from balcony
Client background: 

This project at Buckingham Gate is a six storey Georgian London Townhouse located opposite Buckingham Palace previously used as office space. The project consists of refurbishing and converting the entire space into 14 luxury residential apartments.

Scope of works: 

ANS Global worked with Brompton Cross Construction to make the plans for the two living walls become reality and provide a perfect contrast to the modern interiors of the luxury appartments.  Installed in a light-well, the two living gardens give the residents of this high-end residential townhouse the opportunity to have a piece of nature close-by - something that is hard to come-by in London!