Skip to main content
2016
Living Wall Case Study

Chepstow Villas

Size: 
1m² - 25m²
Duration: 
2 weeks
A luxury residential living wall
Close-up of an interior living wall
An interior living wall overlooking the staircase
The living wall is in the background of the view between the stair railings
A residential living wall in its new home
Client background: 

This luxury London house underwent an extensive renovation with a four-storey basement being added. The grand spiral staircase and glass lift were positioned centrally in the basement with a skylight to flood the area with light.

Scope of works: 

This 6 metre high green wall was installed on the back wall to provide a beautiful natural statement wall. The natural light from above helps the vertical wall plants to thrive and additional lighting was installed to enhance the visual effect.