Skip to main content
2020
Living Wall Case Study

Chineham Park

Size: 
25m² - 150m²
Duration: 
3 weeks
Client background: 

Creating a new collaborative space at Hampshire’s premier business destination, Chineham Park’s new building is named ‘The Exchange’ for a reason: to promote The Exchange of ideas.  This is reflected in the thoughtful biophilic design of the space, with natural light, inspiring interior features and plentiful access to greenery.

This development is, according to the Chineham Park site, “a new concept from Frasers Property that provides an agile and welcoming workspace for dynamic companies and their people who want to connect in an inspiring, technology rich environment.”

Scope of works: 

We worked with ASA Landscape Architects to design, create and install the 30m2+ living wall on the side of The Exchange building that surrounds the lower floor windows as part of the larger landscape design.

With the overall aim of going carbon neutral and boosting the biodiversity of the local area, the plant selection centred around providing significant ecological value.