Skip to main content
2018
Living Wall Case Study

Equinix

Size: 
1m² - 25m²
Duration: 
Less than a week
A wide shot of the Equinix office space centering the ANS Living Wall which is surrounding a large screen
A wide shot of the Equinix office space with the ANS Living Wall to the right
A close up of the ANS Living Wall installed at the Equinix offices which features a variety of plants
Client background: 

Equinix is a company focused on innovation and interconnection in this digital age.  ANS Global were specified by Denton Associates to install a living wall in their modern offices at Devonshire Square.  

Scope of works: 

The ANS Living Wall was installed around a large screen, effectively contrasting nature with technology.  The greenery provides the grey office interior with a burst of colour, creating a unique creative space which incorporates biophilic design to boost productivity and well-being. 

Case Study Location

11 Devonshire Square
London
EC2M 4YR
United Kingdom
Location: 
Environments: