Skip to main content
2013
Living Wall Case Study

Fiddlesticks Restaurant and Bar

Size: 
1m² - 25m²
Duration: 
1 week
living wall inside fiddlesticks restaurant image
Client background: 

Sociable and relaxed, Fiddlesticks Restaurant and Bar is known as Christchurch’s most sophisticated retreat.  Fiddlesticks offers an inviting atmosphere in which to while away some time in the heart of the Arts Precinct.  Watch the street side activity while soaking up the ambience in front of a roaring outdoor fire, or the lush living wall, in the sheltered courtyard, or join friends in one of the intimate dining spaces.

Scope of works: 

A striking living wall incorporating coloured stripes for bold architectural form adorns the primary outdoor dining area at Fiddlesticks. The Oasis Living Wall System was the only system capable of handling the low light environment while maintaining healthy growing plants. The living wall continues to impress hundreds of visitors every day.

Case Study Location

48 Worcester Blvd
Christchurch 8013
New Zealand
The green wall is very nice, our visitors always ask about it, and enjoy taking photos of the green wall.
Location: 
Environments: