Skip to main content
2019
Living Wall Case Study

Foundation Park

Size: 
25m² - 150m²
Duration: 
1 week
Client background: 

This business park in Maidenhead has undergone a multi-million pound expansion, providing state-of-the-art office facilities and a car park to house up to 275 vehicles.

Scope of works: 

Working with the principal contractor, we designed supplied and installed the living walls to be a part of the car park facade at the development.  An ideal location for living vertical gardens, the plants will act as filters to all the harmful pollutants generated by the vehicles, whilst lessening the visual pollution of the structure.  Also boosting biodiversity in the local area, bees were already making themselves at home within a week of installation!

Case Study Location

Foundation Park
Roxborough Way
Maidenhead
Berkshire
SL6 3UD
United Kingdom