Skip to main content
2019
Living Wall Case Study

Hannington Lane

Size: 
25m² - 150m²
Duration: 
1 week
Client background: 

Westridge Construction worked alongside Architects Morgan Carn Partnership on forming a new landmark in Brighton.  By transforming the old Hannington's Departments store into a new retail and leisure space, a new lane has been created.  The redeveloped area will add to Brighton's thriving restaurant and quirky café scene, provide new shops and create two new nine storey apartments.

Scope of works: 

ANS worked with Westridge Construction to design, supply and install this impressive living wall onto what was a plain facade.  Brightening up the space and bringing biodiversity and nature back into an urban environment, this living wall also adds to the high-quality feel of the new development.

Case Study Location

Hannington Lane
Brighton Place
Brighton
East Sussex
BN1 1HJ
United Kingdom
Thank you for our fabulous Green Wall!
Location: 
Environments: