Skip to main content
2014
Living Wall Case Study

Marks & Spencer Cheshire Oaks

Size: 
25m² - 150m²
Duration: 
2 weeks
living walls on the outside marks and spencer car park
living wall in car park lit up at night
living wall outside m&s car park
stunning living wall at m and s car park cheshire oaks
large living wall at marks and spencer cheshire oaks
stunning external living wall lit at night
Client background: 

M&S has installed a significant number of living walls to its stores as a key part of its “Plan A” Eco Stores programme to become the world’s most sustainable retailer. Our living walls complement their strategy to reduce energy usage, recycle 100% of waste and improve the urban environment.

Scope of works: 

Several living walls were installed at M&S Cheshire Oaks to surround the car park and counter the environmental impact of the cars at the store.

Case Study Location

Cheshire Oaks
Cheshire
CH65 9LF
United Kingdom