Skip to main content
2018
Living Wall Case Study

Butler's Wharf

Size: 
1m² - 25m²
Duration: 
1 week
Client background: 

This suite in Butler's Wharf is open and spacious, with an outdoor living area, a roof garden, a smaller outside water feature, and a balcony which boasts one of the most impressive views of Tower Bridge and the Shard.  The homeowner was impressed with the first set of living walls we installed behind the water feature, and received so many compliments that led her to request a larger living wall in the outdoor living area, along with 3 smaller ones.

Scope of works: 

ANS Global designed the living walls to be evergreen, creating an impact all year round, along with colourful perennials to flower during the seasons, creating a beautiful backdrop to the spherical water feature and the outdoor dining area.

Case Study Location

United Kingdom
Location: 
Environments: