Skip to main content
2020
Living Wall Case Study

Knights Quarter

Size: 
25m² - 150m²
Duration: 
2 weeks
Client background: 

Commissioned by Berkeley Homes, Knights Quarter is a new development of bedroom apartments, penthouses and townhouses surrounded by beautiful grounds with the city of Winchester on it’s doorstep.

Recommended to Berkeley Homes as being “the best performing for both product and aftercare”, we were excited to work on the design, creation, and installation of the living wall in Knights Quarter.

Scope of works: 

The choices made for the living wall as part of the architecture reflect the purpose of the whole development, with the plant palette colours designed to mimic the project colours: navy and gold.

The purpose of the living wall itself was to soften an otherwise daunting approach for prospective buyers and create a more welcoming space that promotes a happy lifestyle that’s close to nature.

ANS Global were recommended as being the best performing product and aftercare
Location: 
Applications: 
Environments: