Skip to main content
2017
Living Wall Case Study

Nando's Cambridge

Size: 
25m² - 150m²
Duration: 
1 week
Nando's restaurant in Cambridge with a living green wall lit up at night with the Nando's logo
Nando's restaurant in Cambridge with a living green wall with the Nando's logo
Night time scene of Nando's restaurant in Cambridge with a living green wall with the Nando's rooster logo
Client background: 

This popular restaurant chain wanted to make their new building in Cambridge retail park stand out.  The living wall was chosen to add visual impact and a green backdrop for their branding.

Scope of works: 

ANS Global were delighted to install this living wall for Nando’s, working with the sign team to create a huge living billboard on the side of the eatery. 

Case Study Location

Cambridge Retail Park
Newmarket Rd
Cambridge
CB5 8WR
United Kingdom